Activiteiten

Op deze pagina staan de verschillende activiteiten waarin VDM-Service zich specialiseert weergegeven. Klik op een activiteit of selecteer uit het menu om meer te weten te komen en afbeeldingen te bekijken

Verspaning

VDM-Service is uw partner als het gaat om verspaning. Om aan alle wensen te kunnen voldoen, hebben wij een uitgebreid machinepark tot onze beschikking met conventionele en CNC gestuurde machines. Voor enkelstuks of  grote series, wij produceren van kleine onderdelen tot complete schroefasinstallaties voor schepen.

Onderhoud

Het onderhoud van machineparken is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Bij VDM-Service kunt u het gehele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht voor industriële service en onderhoud.

Wij detacheren onze monteurs tijdens geplande stops of turn-arounds. Ondersteuning van storingsdiensten ook ploegendiensten. 
Onze teams bestaan uit vakbekwame goed opgeleide monteurs die in hun wagens een volledige uitrusting van eigen gereedschappen bij zich hebben. Tevens zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA certificaat.

Constructies

Wij maken, leveren en monteren allerlei constructies van trappen/bordessen tot complexe machineonderdelen. In onze werkplaats bevinden zich diverse lasmogelijkheden zoals het elektrode, MIG en TIG lassen van Staal, RVS en Aluminium.

Engineering

Wij vertalen uw ideeën naar een technische tekening. U kunt bij ons terecht voor het organiseren en begeleiden van onderhouds-, aanpassings- en moderniseringsprojecten.

Voor complete turn-key projecten bent u bij VDM-Service aan het juiste adres.

Uitleen

Bij VDM-Service kunt u specialisten inhuren voor iedere klus. Van revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw machinepark of het assisteren van de technische dienst.

Verplaatsen en aansluiten van machines, onze mensen nemen uw werk uit handen.

24/7 bereikbaar

VDM-Service is 24/7 bereikbaar, dit geldt voor als er een machineonderdeel moet worden gefabriceerd maar ook voor een monteur op locatie.

Wij zorgen ervoor dat u in een oogwenk over de juiste mensen beschikt.